Gezichtsbehandelingen DermaQuest


Dermafacial de luxe behandeling

De Derma Facial is een speciaal ontwikkelde gezichtsbehandeling voor uw huid die al enige tijd (te) weinig onderhoud heeft ondervonden. Het is een resultaat gerichte behandeling met producten van DermaQuest om uw huid wakker te schudden en deze te verrijken, te vernieuwen en te verbeteren.

Deze behandeling bestaat uit: borstelreiniging, epileren, verven van wimpers en wenkbrauwen, stomen, peeling, gezichtsmassage, oneffenheden verwijderen, masker, speciaal oogmasker, ampullen, nabehandeling en een lichte make–up.

€ 65,-


Derma quick behandeling

De Derma quick behandeling is een korte huidverbeterende gezichtsbehandeling waarbij producten worden gebruikt van DermaQuest. 

De behandeling bestaat uit: borstelreiniging, dieptereinigen met fruitzuren, masker epileren en verven van wenkbrauwen.

€ 32,50


Derma Peeling

Wat het merk DermaQuest verder zo bijzonder maakt, is dat er intensieve peelingen ontwikkeld zijn, die de huid zichtbaar verbeteren. Soms bieden gezichtsbehandelingen niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te behalen. In dit geval biedt een peeling een perfecte oplossing. Er is een breed assortiment Derma Peels van DermaQuest™. Deze Derma Peels zijn ontwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers en artsen en zij behoren tot het topsegment. De behandelingen zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidindicaties zonder een langdurig herstelproces.

€ 45,-